ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A MISKOLC és környéki LAKOSOK IRÁNT, EZÉRT FÜRDŐSZOBA FELÚJÍTÁST CSAK MISKOLC ÉS KÖRNYÉKÉN VÁLLALUNK!

Fürdőszoba felújításban is szakértők vagyunk.
Panelból wellness hotel kényelmű fürdő néhány nap alatt.
www.duguláselhárítás.com
ÚJDONSÁG!
Tetszik neked mikor a Nagy házalakítást, Falforgatókat nézed és a tulajdonosok pihennek míg a szakemberek felújítanak???? Nemcsak a tévében! Mostantól Borsod megyében számodra is elérhető!!! Szakértő vízvezetékszerelő csapatunk 5 nap alatt lebontja, átcsövezi, burkolja, szerelvényezi fürdőszobádat. Sőt ki is takarítjuk! Neked tényleg nem kell csinálnod semmit! Kijössz a régiből és bemész az újba!!!!!! Prémium fürdőszobafelújítás prémium ügyfeleknek!
HA TANÁCSTALAN VAGY az elrendezést, a burkolatok kiválasztását illetően a 3d látványtervezés lakberendezőtől kell Neked.
És hogy teljes legyen az élmény, a felújítás idejére pároddal kiköltöztetünk 5 napra a miskolctapolcai Park Hotelbe ahol reggelit vacsorát és teljeskörű wellness használatot kapsz. Ha megfogadod tanácsomat arra az 5 napra vegyél ki szabadságot, a gyerekeket passzold le a nagyszülőknek. Ezzel a felújítással az egész család nyer.
Végre idegbaj helyett legyen élmény a felújítás!
Keresd Fintorékat.
Fintor Zsolt

Vízvezeték- és készülékszerelő

06302296420