Társasházkezelőknek

 

Célunk a társasházakban felmerülő dugulások, csőtörések mielőbbi orvoslása, lakások és vagyontárgyak megóvása a kiömlő víztől, szennyvíztől.

Szorosan együttműködünk a Miskolci Társasházkezelők Közhasznú Egyesületével

Már 3 konferencián szerepeltünk, mint meghívott előadó, ahol a társasházakban felmerülő dugulásokról és azok megoldásáról tartottam előadást és válaszoltam a közös képviselőktől érkező kérdésekre.

Közös képviselőként Ön, jó ha tudja, hogy engem Fintor Zsolt duguláselhárítási specialistát éjjel – nappal, hétvégén, ünnepnapokon is hívhat, és segítünk a szennyvízkártól a lakásokat megvédeni.

Az elvégzett munka után mi mindig tisztaságot hagyunk.

2017-ben létrehoztuk a Miskolci Társasházak Lakói nevű Facebook csoportot. TETTÜK EZT AZZAL A CÉLLAL, HOGY MISKOLC és környéki TÁRSASHÁZAK LAKÓINAK NYÚJTSUNK SEGÍTSÉGET A LAKÁSBAN FELMERÜLŐ JAVÍTÁSI, FELÚJÍTÁSI MUNKÁKHOZ. Természetesen családi házban élőket is szívesen látunk a csoportban.

AZOK HIRDETÉSEIT HAGYJUK JÓVÁ A CSOPORTBAN, AKIKNEK A CÉGÉT, A MUNKÁJÁT ISMERJÜK ÉS EZÉRT NYUGODT SZÍVVEL TUDJUK AJÁNLANI MÁSOKNAK IS.

KÉRÜNK TITEKET HOGY A TISZTESSÉGES CSERE MEGVALÓSULJON, AKI HIRDET AZ HÍVJA MEG AZ ISMERŐSEIT A CSOPORTBA, HOGY MINÉL TÖBB LAKÁSTULAJDONOSHOZ JUSSANAK EL A HASZNOS INFORMÁCIÓK. TOVÁBBÁ TÖREKEDJÜNK ARRA, HOGY HIRDETÉS HELYETT, INKÁBB HASZNOS TANÁCSOKAT POSZTOLJUNK.

https://www.facebook.com/groups/miskolcitarsashazak

BARÁTI KÖSZÖNETTEL,

Fintor Anita és Fintor Zsolt

www.duguláselhárítás.com

 

Lájkold oldalunkat, hasznos tippek, tanácsok, videók amivel pénzt és időt spórolhatsz:

https://www.facebook.com/dugulasmiskolc

Gépi duguláselhárítás, falbontás nélkül, azonnal

MOST HÍVOM 06302296420