Duguláselhárítás díjaink

Duguláselhárítás díjaink

A hiba bejelentésekor a diszpécser tájékoztatja az ügyfelet a várható költségekről.

Tudnunk kell hol van a dugulás (panellakás, családi ház, Miskolc melyik részén)
Mi van eldugulva (WC, mosogató, zuhany, kád, esetleg több helyen)
Történt-e valamilyen próbálkozás.

Kiszállási díj:
Munkanapokon 09:00 – 18:00 Miskolc belterületén 0 Ft.
Hétvégén, éjszaka és ünnepnapokon kiszállási díjat számítunk fel.

Vidékre kilóméter díjat számolunk.

Ha a helyszínre érkezést követően a Megrendelő hibájából a munkavégzés meghiúsul, a napszaknak és a távolságnak megfelelő kiszállási díj (minimum 7.000 Ft) kiszámlázásra kerül, melyet a Megrendelő köteles megfizetni.

A munkadíjunk tartalmazza az előzetes árkalkulációt, a helyszínre érkezés és a készenléti sárgavillogós, figyelmeztető jelzéssel ellátott autó kötelező fenntartási, használati, elszámolási, biztosítási, kockázati költségeit. A gépek, szerszámok amortizációját. A szakmai és diszpécseri készenléti díjat, Miskolcon kívül kilométerdíjat.

A teljesítési díj tartalmazza a megbízó szándéka, érdeke, vágya, igényének összehangolását a javítási megoldással; a gyorskiszállást, a 0-24 órás ügyeletet, az évi 365 napban hívható segítséget, a felmérést, a helyszín biztonságossá tételét, a hibakeresés, a vizsgálat, a szerelés, a tervezés, a pontosított árajánlat, a beépítés, a gyorsjavítás, az önkontroll költségeit, a munkatársak képzésének, a munka- és balesetvédelmi oktatási, betanulási, begyakorlási költségeit. Továbbá a hirdetési, fenntartási rezsiket, fizetéseket, kötelező adókat, járulékokat, közterheket, adminisztrációt, kommunikációt, az esetlegesen felmerülő anyagköltségeket és a takarítást.

Minden lehetőséget és árat indulás előtt előre egyeztet a diszpécser a Megrendelővel.

A helyszínen pontosított ár elfogadása után folytathatja csak a gyorsjavító a javítást. A Megrendelő szavatolja, hogy a munkadíj összege a rendelkezésére áll.